Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Paprika punainen 1203g352kcal11.3g54.1g4.8g22.9g
Lehtikaali 752g299kcal25.9g30.5g4.5g15g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g1203g3247kcal216.5g24.1g252.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)45g9kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g8139kcal523g281g526.2g96.2g
Valittu annoskoko4104g4070kcal261.5g140.5g263.1g48.1g
Annoskoko puolitettuna2052g2035kcal130.8g70.3g131.6g24.1g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230