Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale55g175kcal6.6g0g16.4g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 225g55kcal3.1g4.3g1.1g5.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Maito, Kevyt67g31kcal2.1g3.2g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio26g76kcal6.8g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana822g818kcal44.6g15.2g60.6g11.2g
Valittu annoskoko411g409kcal22.3g7.6g30.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna206g205kcal11.2g3.8g15.2g2.8g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.8g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412