Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore80g8kcal0.5g1.4g0.1g0.6g
Sipuli, kokonainen 50g11g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Omena, ulkomainen kuorittu160g66kcal0.3g15g0.2g2.9g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)160g96kcal5.4g7.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana822g345kcal12.6g48.2g11.8g7.2g
Valittu annoskoko411g173kcal6.3g24.1g5.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna206g86kcal3.2g12.1g3g1.8g
Arvot/100g100g42kcal1.5g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500