Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)213g244kcal12.5g29.7g8.7g6.6g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g88g118kcal19.3g0g4.4g0g
Kerma, ruoka 15% Flora13g19kcal0.2g0.4g1.9g0g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 10g31kcal0.3g0.3g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana822g907kcal65.2g62.6g44.2g13.6g
Valittu annoskoko411g453kcal32.6g31.3g22.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna206g227kcal16.3g15.7g11.1g3.4g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860