Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika, punainen16g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa94g16kcal0.4g2.3g0.6g0.7g
Tomaatti 117g27kcal0.7g4g0.4g1.6g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g6.3g51kcal0g0g6.3g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g116g312kcal17.4g5.8g24.3g1.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g31g81kcal9.4g0.6g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana823g1000kcal56.8g29.8g73g8.6g
Valittu annoskoko411g500kcal28.4g14.9g36.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna206g250kcal14.2g7.5g18.3g2.2g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.6g8.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799