Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 18g25kcal0.6g5.5g0g0.1g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 131g180kcal28.9g0g7.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g44g15kcal0.8g2.8g0.1g1.4g
Selleri, annos 50g18g2.5kcal0.2g0.5g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g53g11kcal0.3g2g0.2g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Paprika, punainen26g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana823g544kcal64g35.8g15.6g9.8g
Valittu annoskoko411g272kcal32g17.9g7.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna206g136kcal16g9g3.9g2.5g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612