Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)70g245kcal9g48.8g1.3g2.2g
Tonnikala öljyssä 79g150kcal21.4g0g7.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g79g22kcal0.9g3.8g0.3g2.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g88g22kcal1.1g3.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g22g63kcal7.2g0.3g3.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana823g1269kcal80.8g119g51.6g11.2g
Valittu annoskoko411g635kcal40.4g59.5g25.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna206g317kcal20.2g29.8g12.9g2.8g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139