Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g56g14kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Palsternakka 14g8.9kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5.6g4.2kcal0.2g0.5g0.2g0g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)56g62kcal12.9g0g1.2g0g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Selleri, annos 50g14g2kcal0.1g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g250kcal29.8g17.2g5.4g7.6g
Valittu annoskoko412g125kcal14.9g8.6g2.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna206g63kcal7.5g4.3g1.4g1.9g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409