Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Herne, kuivattu, Rainbow70g198kcal12.6g44.6g0.6g7g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia56g79kcal9.6g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g568kcal45g89.2g11.4g14g
Valittu annoskoko412g284kcal22.5g44.6g5.7g7g
Annoskoko puolitettuna206g142kcal11.3g22.3g2.9g3.5g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126128