Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 113g43kcal1.1g7.8g0.2g2.8g
Kaali, valkokaali113g24kcal1.3g3.8g0.2g2.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Voi 7.3g53kcal0.1g0g5.9g0g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Viinietikka 5.6g1.2kcal0g0g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g111g356kcal12.8g0g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana823g1023kcal33.2g30.2g58.2g12.6g
Valittu annoskoko412g512kcal16.6g15.1g29.1g6.3g
Annoskoko puolitettuna206g256kcal8.3g7.6g14.6g3.2g
Arvot/100g100g124kcal4g3.7g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328310