Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 5.1g5.5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g6.2g51kcal0g0g5.7g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g209g69kcal3.1g10g0.8g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g79g87kcal20.5g0g0.8g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g113g192kcal8.7g5.9g14.7g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g808kcal65.4g33.4g44g6.6g
Valittu annoskoko412g404kcal32.7g16.7g22g3.3g
Annoskoko puolitettuna206g202kcal16.4g8.4g11g1.7g
Arvot/100g100g98kcal7.9g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985