Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g225g54kcal2.7g7.6g0.4g4.7g
Kurkku, tuore67g6.7kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sokeri19g78kcal0g19.1g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g23g4.5kcal0g1.5g0g0g
Siirappi, tumma1.6g5kcal0g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g671kcal7g64.2g41.4g11.6g
Valittu annoskoko412g336kcal3.5g32.1g20.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna206g168kcal1.8g16.1g10.4g2.9g
Arvot/100g100g82kcal0.8g7.8g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94633