Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1072g289kcal13.9g51.5g2.1g18.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)160g1152kcal0.2g0.2g128g0g
Kananmuna, paistettu 1600g3232kcal204.6g5.1g269.4g0g
Pekoni rasvainen 584g2196kcal70.1g0g216.1g0g
Ranskankerma Valio696g1949kcal17.4g24.4g194.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8224g17635kcal612.4g162.4g1621g36.4g
Valittu annoskoko4112g8817kcal306.2g81.2g810.5g18.2g
Annoskoko puolitettuna2056g4409kcal153.1g40.6g405.3g9.1g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240