Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1801g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 5.2g16kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 675g822kcal143.5g0g27g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g450g113kcal18.9g18.9g0.5g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)315g1103kcal50.4g201.7g8.2g18.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g281g788kcal53.5g0.1g61.9g0g
Ranskankerma Valio338g945kcal8.4g11.8g94.5g0g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8226g8025kcal553.8g493.4g424.2g49.2g
Valittu annoskoko4113g4013kcal276.9g246.7g212.1g24.6g
Annoskoko puolitettuna2057g2006kcal138.5g123.4g106.1g12.3g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597