Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1505g903kcal22.6g195.7g1.5g13.5g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1400g2279kcal392.3g0g77.6g0g
Porkkana 473g155kcal2.9g26.3g0.9g12g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Lanttu 385g111kcal3.8g17.7g1.2g6.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala39g108kcal7.7g1.9g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8232g7281kcal866.8g513.4g179g75.6g
Valittu annoskoko4116g3641kcal433.4g256.7g89.5g37.8g
Annoskoko puolitettuna2058g1820kcal216.7g128.4g44.8g18.9g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301