Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g1598g3197kcal319.7g0g207.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g59.9g0g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Tomaattipyree, Pirkka80g66kcal2.7g15.2g0.8g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen1199g3716kcal95.9g647.4g65.9g6g
Maustekurkku sokerisuolattu 280g56kcal1.9g8.4g0.3g5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio400g560kcal11.2g26g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8232g16695kcal878.8g1468g767.8g41.4g
Valittu annoskoko4116g8347kcal439.4g734g383.9g20.7g
Annoskoko puolitettuna2058g4174kcal219.7g367g192g10.4g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946