Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1405g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g35g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 393g3478kcal0g0g393.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2283g7833kcal232.6g1597.9g27.4g79.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8232g22622kcal465.2g3195.8g841.4g159.8g
Valittu annoskoko4116g11311kcal232.6g1597.9g420.7g79.9g
Annoskoko puolitettuna2058g5656kcal116.3g799g210.4g40g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198