Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)2100g2730kcal441g10.5g105g0g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g700g903kcal29.4g35.7g70g0g
Juustoraaste emmental punaleima875g3413kcal253.7g0g262.5g0g
Tilli, tuore 263g79kcal9.7g2.4g2.1g5.5g
Ruohosipuli 105g24kcal1.4g1.8g0.6g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8232g14337kcal1471.6g105g880.6g18g
Valittu annoskoko4116g7169kcal735.8g52.5g440.3g9g
Annoskoko puolitettuna2058g3584kcal367.9g26.3g220.2g4.5g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096