Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Perunajauho 1dl=70g100g335kcal0.1g82g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 300g102kcal9.2g14.7g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g500g325kcal55g21g1.5g0g
Marianne crush 150g300g1290kcal3.6g258g25.2g5.1g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)850g723kcal2.6g174.3g0.9g17.9g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Ranskalaiset pastillit200g920kcal6g140g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8238g18715kcal330.4g2209.4g925.2g55.4g
Valittu annoskoko4119g9358kcal165.2g1104.7g462.6g27.7g
Annoskoko puolitettuna2060g4679kcal82.6g552.4g231.3g13.9g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89576