Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow60g42kcal10.2g0g0.2g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g30g60kcal6.1g0g4g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g40g68kcal3.1g2.1g5.2g1.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g80g22kcal0.9g3.8g0.3g2.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2g4.4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g394kcal41.2g12.4g19.8g7g
Valittu annoskoko412g197kcal20.6g6.2g9.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna206g99kcal10.3g3.1g5g1.8g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652