Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g263g499kcal47.2g0g34.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.4g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.9g7.1kcal0g1.7g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g1067kcal96.4g13.2g69g0.8g
Valittu annoskoko412g533kcal48.2g6.6g34.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna206g267kcal24.1g3.3g17.3g0.2g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215