Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 99g80kcal1.5g16.6g0g3g
Peruna, keskikokoinen 60g24g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Chili paprika punainen4.4g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Sitruuna kuorittu 2.2g0.9kcal0g0g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2.6g5.6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g66g79kcal13.8g0g2.6g0g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss22g12kcal1.2g1.2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g408kcal35.4g48g5.8g9.6g
Valittu annoskoko412g204kcal17.7g24g2.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna206g102kcal8.9g12g1.5g2.4g
Arvot/100g100g50kcal4.3g5.8g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491