Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 47g32kcal2.4g4.4g0.2g1.5g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 75g164kcal13.7g0g12.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g397kcal32.4g9.6g24.8g3.2g
Valittu annoskoko412g199kcal16.2g4.8g12.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna206g99kcal8.1g2.4g6.2g0.8g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401