Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 45g100kcal7.9g0g7.6g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali45g10kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Paprika keltainen 19g5.8kcal0.2g1g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka10g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g282kcal18g6.6g20g3.4g
Valittu annoskoko412g141kcal9g3.3g10g1.7g
Annoskoko puolitettuna206g71kcal4.5g1.7g5g0.9g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532