Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)150g240kcal28.5g0g13.5g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Curry Paste red, Aroy-D5.6g5.8kcal0.2g0.8g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Herkkusieni säilyke 30g5.1kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow38g19kcal0.2g4.5g0g0g
Flora culinesse1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Fraiche 5% Valio38g34kcal1.5g2.9g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Kookosmaito 30g63kcal0.6g0.8g6.4g0.1g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g825kcal65.6g30.2g47.6g3.2g
Valittu annoskoko413g413kcal32.8g15.1g23.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna206g206kcal16.4g7.6g11.9g0.8g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586