Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys50g65kcal10g0g3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Pakaste vihanneksia104g42kcal3.1g5.7g1g3.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g525kcal43.2g17.6g31.6g6.4g
Valittu annoskoko413g263kcal21.6g8.8g15.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna206g131kcal10.8g4.4g7.9g1.6g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298