Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Sieni rouskut, suolattu 109g28kcal1.7g2.5g0.5g3.1g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 78g194kcal11.2g4.3g14.8g0.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5g45kcal0g0g5g0g
Paprika, punainen148g38kcal1.3g6.8g0.6g3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.7g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g654kcal30.2g34.6g42.4g15.6g
Valittu annoskoko412g327kcal15.1g17.3g21.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna206g164kcal7.6g8.7g10.6g3.9g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459