Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 167g127kcal3.1g25.8g0.3g1.7g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g10g35kcal0.4g8.1g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 84g94kcal17.6g0g2.5g0g
Rypsiöljy 7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kaali, valkokaali67g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Sieni tatti, hapero 17g4.6kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g1079kcal47.4g76g63.8g8.2g
Valittu annoskoko413g540kcal23.7g38g31.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna206g270kcal11.9g19g16g2.1g
Arvot/100g100g131kcal5.7g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282