Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g45g261kcal9.9g9g22.8g0g
Leseseos (3 viljan)13g34kcal2.2g4.5g0.8g3.9g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Valkuainen (100g)15g6.3kcal1.5g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 150g293kcal28g0g20.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g56g157kcal1.4g2g15.7g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper26g76kcal6.8g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g2066kcal111.2g35.8g169g9.2g
Valittu annoskoko412g1033kcal55.6g17.9g84.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna206g517kcal27.8g9g42.3g2.3g
Arvot/100g100g251kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179