Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 249g50kcal3.9g5.6g0.7g2.2g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Herne 31g22kcal1.6g2.9g0.1g1g
Oliiviöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g19g31kcal0.1g7.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g417kcal14.8g43.6g19g9.6g
Valittu annoskoko412g209kcal7.4g21.8g9.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna206g104kcal3.7g10.9g4.8g2.4g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953