Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g94g54kcal8.4g4.7g0.2g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)56g152kcal16.9g0g9.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g23g72kcal4.1g10.2g1.7g3.7g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 17g53kcal1.8g10g0.4g0.9g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]28g34kcal3.4g0.6g2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)47g31kcal7g0g0.3g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g43g56kcal5.2g2.2g3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g66g23kcal1g4.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g1051kcal104g66g41.4g11g
Valittu annoskoko412g526kcal52g33g20.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna206g263kcal26g16.5g10.4g2.8g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020