Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 188g152kcal2.9g31.6g0.1g5.6g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g75g128kcal1.2g1.6g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g650kcal16.6g76.4g26.8g18g
Valittu annoskoko413g325kcal8.3g38.2g13.4g9g
Annoskoko puolitettuna206g163kcal4.2g19.1g6.7g4.5g
Arvot/100g100g79kcal2g9.3g3.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363462