Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 281g472kcal61.2g0g25.2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen63g450kcal0g0g50g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g1870kcal123.6g4.8g150.6g1.6g
Valittu annoskoko413g935kcal61.8g2.4g75.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna206g468kcal30.9g1.2g37.7g0.4g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037