Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 19g13kcal0.9g1.8g0.1g0.6g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Pestokastike, yrttikastike 14g69kcal1.2g0.2g7g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)85g110kcal15.2g1.9g5.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g534kcal39.8g24.8g30.6g5.8g
Valittu annoskoko413g267kcal19.9g12.4g15.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna207g133kcal10g6.2g7.7g1.5g
Arvot/100g100g65kcal4.8g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794