Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 225g440kcal42.1g0g30.4g0g
Amerikansekoitus, Apetit68g19kcal1.2g3g0.1g1.6g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g38kcal2.6g0g3g0g
Ruohosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl45g153kcal0.9g1.3g15.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit56g73kcal1.7g1.1g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g1447kcal97.2g11g113g3.4g
Valittu annoskoko413g724kcal48.6g5.5g56.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna207g362kcal24.3g2.8g28.3g0.9g
Arvot/100g100g175kcal11.8g1.3g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531