Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 141g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Sipulikuutiot rainbow2.8g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g141g49kcal1.4g9.1g0.7g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa70g56kcal3.2g9.1g0.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa42g127kcal9.7g0g9.7g0g
Basilika, tuore14g5.6kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g531kcal31.4g45.6g23.6g3g
Valittu annoskoko413g266kcal15.7g22.8g11.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna207g133kcal7.9g11.4g5.9g0.8g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511