Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g1320g1716kcal211.2g0g97.7g0g
Maustekurkku600g99kcal4.2g18g0.6g10.8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka400g40kcal4.4g3.2g0.8g4g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g200g28kcal2.8g3g0.4g2.4g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 760g2260kcal11.4g48.4g228g0.3g
Kananmuna, keitetty 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g9757kcal588.4g186.2g746.8g48.6g
Valittu annoskoko4120g4879kcal294.2g93.1g373.4g24.3g
Annoskoko puolitettuna2060g2439kcal147.1g46.6g186.7g12.2g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780