Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 643g210kcal4g35.8g1.3g16.4g
Vehnäjauho puolikarkea 627g2151kcal63.9g438.8g7.5g21.9g
Kananmuna kuorineen punnittu656g826kcal72.1g2g59g0g
Sokeri 615g2496kcal0g614.3g0g0g
Leivinjauhe 32g57kcal1.7g12.2g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g129kcal0g31.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g48g176kcal1.7g38.4g1.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 253g2237kcal0g0g252.9g0g
Kardemumma, annos 2g16g50kcal1.8g10.9g1.1g4.5g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 643g1915kcal119.3g16.1g154.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 161g1142kcal1.2g0.6g128.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g289g1157kcal0g289.3g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl105g604kcal22g5.5g52.8g12.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g26297kcal575.4g2991.4g1318.4g110.2g
Valittu annoskoko4120g13149kcal287.7g1495.7g659.2g55.1g
Annoskoko puolitettuna2060g6574kcal143.9g747.9g329.6g27.6g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424