Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1282kcal107.1g0g95.8g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 800g238kcal15.2g27.9g2.1g19.5g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g800g240kcal12g36g3.2g20g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g500g550kcal15g16g50g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g400g640kcal8.4g15.2g60g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g24g52kcal3.3g5.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8248g6003kcal322g200.6g426.2g79.8g
Valittu annoskoko4124g3001kcal161g100.3g213.1g39.9g
Annoskoko puolitettuna2062g1501kcal80.5g50.2g106.6g20g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401