KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1268g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g951g3738kcal770.4g66.6g38g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 349g1096kcal36.8g207.2g7.7g19.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g317g1807kcal72.3g61.8g157.3g19g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 206g666kcal59.8g14.4g41.2g63.1g
Kananmuna kuoreton 698g995kcal87.2g2.1g71.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 171g1513kcal0g0g171g0g
Hiiva, 50g127g77kcal16.6g1.4g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 41g1.1kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g19786kcal2086.8g707g974.4g202.6g
Valittu annoskoko4128g9893kcal1043.4g353.5g487.2g101.3g
Annoskoko puolitettuna2064g4947kcal521.7g176.8g243.6g50.7g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533