Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)802g5773kcal6.4g6.4g641.5g0g
Sokeri 1123g4557kcal0g1121.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1283g4402kcal130.7g898.1g15.4g44.9g
Kananmuna kuoreton 706g1007kcal88.2g2.1g72.3g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 160g73kcal4.8g7.7g2.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 39g142kcal7.1g4.2g8.4g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g31965kcal476g4092.2g1480g113.4g
Valittu annoskoko4128g15983kcal238g2046.1g740g56.7g
Annoskoko puolitettuna2064g7991kcal119g1023.1g370g28.4g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925