Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)479g129kcal6.2g23g1g8.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3192g648kcal19.2g121.3g9.6g44.7g
Rucola, lautaselinen n. 30g239g36kcal2.4g4.8g0.5g3.4g
Rypsiöljy 112g988kcal0g0g111.7g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g3810kcal70.8g329.4g246.8g116.4g
Valittu annoskoko4128g1905kcal35.4g164.7g123.4g58.2g
Annoskoko puolitettuna2064g952kcal17.7g82.4g61.7g29.1g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927