Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale43g136kcal5.1g0g12.8g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Suolasienet (rouskuja)63g13kcal1g3.1g0.3g0g
Tomaattimurska, 1 prk200g54kcal1.2g10.6g0.4g2.8g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g782kcal19.2g37.4g62.4g9.6g
Valittu annoskoko413g391kcal9.6g18.7g31.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna207g195kcal4.8g9.4g15.6g2.4g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943