Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 147g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7.3g5.5kcal1g0.1g0g0.5g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.8g0.5g4.4g
Ruislese 10g28kcal1.5g2.6g0.4g3.9g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g29g109kcal4.1g16.2g2.4g3.2g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)88g309kcal10.6g60.8g1.7g4.4g
Vehnäjauho puolikarkea 118g403kcal12g82.3g1.4g4.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g1772kcal61.6g330g12.8g41g
Valittu annoskoko413g886kcal30.8g165g6.4g20.5g
Annoskoko puolitettuna207g443kcal15.4g82.5g3.2g10.3g
Arvot/100g100g214kcal7.5g39.9g1.5g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948