Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)88g307kcal11g62.8g1.3g2.6g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g82g229kcal12.3g0g19.6g0g
Kananmuna kuoreton 58g83kcal7.3g0.2g6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g117g64kcal3.6g7.5g2.3g0g
Basilika, tuore8.8g3.5kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen58g12kcal0.4g2.2g0.2g0.8g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g1400kcal70g146.6g59g7.8g
Valittu annoskoko413g700kcal35g73.3g29.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna207g350kcal17.5g36.7g14.8g2g
Arvot/100g100g170kcal8.5g17.7g7.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265