Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g8.7g4.8kcal0.5g0.3g0.2g8.7g
Kuivahiiva, annos 11g4.4g16kcal2g1.7g0.3g0g
Soijajauhot, Soyolk39g158kcal15.4g6.3g7.9g4.7g
Vehnälese 35g80kcal4.7g5.4g1.6g13.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl37g331kcal0g0g36.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 26g177kcal7.1g1.8g15.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g1531kcal59.4g31g124g59.4g
Valittu annoskoko413g766kcal29.7g15.5g62g29.7g
Annoskoko puolitettuna207g383kcal14.9g7.8g31g14.9g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362