Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen60g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Paprika keltainen 60g18kcal0.6g3g0.1g1.2g
Sipuli (käsittelemätön)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)113g23kcal0.7g3.9g0.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g13g119kcal0g0g13.2g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g447kcal8.2g36.2g28.4g11.4g
Valittu annoskoko413g224kcal4.1g18.1g14.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna207g112kcal2.1g9.1g7.1g2.9g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174