Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g213g159kcal4g34g0.4g2.1g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g100g150kcal16.6g0.3g9g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g31g11kcal0.8g1.5g0.2g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g25g31kcal0.7g6.4g0.1g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g3.8g2.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana827g763kcal45.2g89g23.6g5.8g
Valittu annoskoko414g382kcal22.6g44.5g11.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna207g191kcal11.3g22.3g5.9g1.5g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.8g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368638