Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g125g308kcal22.5g0.6g7.5g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl9g84kcal0g0g9.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.3g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1008kcal51.6g39.8g37.2g3.4g
Valittu annoskoko414g504kcal25.8g19.9g18.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna207g252kcal12.9g10g9.3g0.9g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150205