Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 203g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green38g122kcal9g18.4g0.4g4.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g78g27kcal1.3g5.4g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g547kcal39g51.6g18.6g12.4g
Valittu annoskoko414g274kcal19.5g25.8g9.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna207g137kcal9.8g12.9g4.7g3.1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587